Το καλάθι είναι άδειο!
MENU

Επιστροφές

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

 

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί μπορείτε να το στείλετε πίσω με μία courier μέσα σε χρονικό διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του μαζί με την απόδειξη λιανικής που το συνόδευε ή δελτίο αποστολής αν έχει εκδοθεί τιμολόγιο.Το προϊόν πρέπει να είναι πακεταρισμένο μέσα στη συσκευασία του. Αν δεν υπάρχει αντίστοιχο ή παρεμφερές προϊόν της προτίμησης σας, η e-jeweltools.gr σας επιστρέφει τα χρήματα της αξίας του προϊόντος σας. Το κόστος αποστολής του προς επιστροφή προϊόντος αλλά και του νέου που θα το αντικαταστήσει επιβαρύνει τον πελάτη. Απαραίτητη προυπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προΐόν να βρίσκεται ακριβώς στην κατάσταση που το παραλάβατε ώστε να μπορέσει να ξαναπουληθεί.

 

Στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό και δεν έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του (π.χ. υπήρξε εμφανής φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά του) πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών με mail στο info@e-jeweltools.gr, για να σας το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα αποστολής (αφού προηγουμένως μας αποστείλετε το ελαττωματικό προϊόν). Σε περίπτωση που παραλάβουμε το προϊόν και δεν υπάρχει εμφανής φθορά, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη, ο οποίος επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής τόσο από την οικεία του στο κατάστημα μας όσο και από το κατάστημα μας προς αυτόν. Μετά την παρέλευση των 10 ημερών δε γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος  και ο πελάτης δε δικαιούται καμία αποζημείωση.

 

Στην περίπτωση που το προϊόν που αγοράσατε έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του κι έχει χρησιμοποιηθεί , εν’ τούτοις πιστεύετε ότι ήταν από την αρχή ελαττωματικό, τότε επικοινωνείστε μαζί μας με mail στο info@e-jeweltools.gr. Το προΐόν θα ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα το οποία θα αποφανθεί αν το προϊόν ήταν ελαττωματικό ή όχι. Στην πρώτη περίπτωση η εταιρία μας θα αντικαταστήσει δωρεάν το προϊόν ή αν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, μπορεί να αφαιρέσει την αξία του από την αξία κάποιου άλλου προϊόντος που επιθυμείτε ν’ αγοράσετε. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ. Αν, ωστόσο το τεχνικό τμήμα αποφανθεί ότι υπήρξε κακή χρήση του προϊόντος, τότε δεν δικαιούστε αντικατάσταση κι επιβαρύνεστε το κόστος μεταφορικών αν επιθυμείτε να σας το ξαναστείλουμε. Σε περίπτωση που το ελαττωματκό προΐόν είναι επισκευάσιμο και το ελάττωμά του είναι αποτέλεσμα κακής χρήσης, σας ενημερώνουμε για το κόστος, το οποίο βαρύνει εσάς, και αφού συμφωνήσετε προχωρούμε στην επισκευή του.Η αποστολή του επισκευασμένου προΐόντος γίνεται με δική σας χρέωση.  Η παραπάνω διαδικασία γίνεται για προϊόντα που έχουν το πολύ 12μηνη χρήση από την ημερομηνία αγοράς τους.