Το καλάθι είναι άδειο!
MENU

Προφίλ εταιρίας

1960
Η πρώτη ενασχόληση και ίδρυση της εταιρία μας έγινε το 1960,που βρίσκει τον  Ιωαννίδη Γρηγόριο να κάνει το πρώτα του βήματα στα είδη ωρολογοποιίας ως πλασιέ.
 

 

1980
Η επιτυχημένη πορεία του, τον οδηγεί σύντομα στην ίδρυση του δικού του καταστήματος στην Θεσσαλονίκη επί της στοάς Κολόμβου με κύριο είδος τα εργαλεία και εξαρτήματα ωρολογοποιίας. Η μεγάλη του όρεξη ο επαγγελματισμός αλλά και η σημαντική βοήθεια του αδερφού του Ιωαννίδη Κυριάκου, ήταν και το έναυσμα της ανάπτυξη της επιχείρησης  στο εμπόριο εργαλείων και μηχανημάτων χρυσοχοΐας.
 

1990
Ο Ιωαννίδης Κυριάκος αναλαμβάνει τα ηνία  και το κατάστημα έχει πλέον εδραιωθεί ως ένα  αξιόπιστο δημοφιλές και πληρέστατο σημείο πώλησης ειδών αργυροχρυσοχοΐας και ωρολογοποιίας σε όλη την Ελλάδα, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με όλο και περισσότερους πελάτες.

1995.
Η πετυχημένη πορεία οδηγεί στην απόκτηση ιδιόκτητου καταστήματος 300τμ. επί της οδού Ι. Δραγούμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ ταυτόχρονα μπαίνει στην επιχείρηση η δεύτερη γενιά(Κώστας, Μαρία και Χριστόφορος Ιωαννίδης) αναπτύσσοντας περεταίρω  την επιχείρηση με είδη συσκευασίας κοσμημάτων, ασημένιων στοιχείων και εξαρτημάτων, πετρών κ.α. ενώ δημιουργούνται υποκαταστήματα στην Θεσσαλονίκη στην Κρήτη στη Σερβία και στην Ουγγαρία.

2014
Η οικονομική κρίση μας πεισμώνει και αποφασίζουμε την ολική ανακαίνιση και μηχανοργάνωση του καταστήματος της Ι.Δραγούμη με τη δημιουργία της εταιρίας e-jeweltools.gr O.E. ενώ  δημιουργούμε το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με προιόντα από όλο τον κόσμο και πελατολόγιο που ξεπερνάει τους 10.000 από κάθε γωνιά της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων.
 

2020
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει εδραιωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και πληρέστερα e-shop και αυτό αποδεικνύεται από την εμφάνιση στην πρώτη γραμμή της σχετικής λίστας στην αναζήτηση της Google.

Με εμπειρία πλέον πολλών δεκαετιών εισάγουμε προϊόντα από όλο τον κόσμο με κύριο γνώμονα την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού  με κάθε πελάτη ξεχωριστά.

 


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια